subscribe

You can update this text in your control panel, under Theme Options. Nam massa. Ut tempor augue non sapien lobortis aliquam. Maecenas.

Instalare Echipamente

SMA Map Master – Scanner pentru harti

vineri, mai 11th, 2012

SMA Map Master

Incepand cu luna ianuarie 2012 Centrul National de Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie si Teledetectie din Bucuresti are la dispozitie scannerul pentru arhive SMA Map Master conceput si produs de SMA Electronic Document GmbH si distribuit in Romania exclusiv prin Alfasoft SA Cluj-Napoca.

Scannerul pentru Arhive SMA Map Master este echipamentul ideal pentru scanarea arhivelor de planse ingineresti, planuri cadastrale, harti geografice, stampe fiind un scanner flatbed cu dimensiunea zonei de scanare de 1270mm pe 916mm generand documente digitale de o calitate foarte buna la o rezolutie de 600dpi cu o acuratete a scanarii de ±0,08%.

Constructia scanerului de harta SMA Map Master permite plasarea documentelor de scanat, fragile sau chiar distruse in timp, pe o sticla cu dimensiuni similare zonei de scanare evitandu-se astfel tractarea prin sistem de role asa cum este realizata scanarea prin sistemele traditionale. (mai mult…)