subscribe

You can update this text in your control panel, under Theme Options. Nam massa. Ut tempor augue non sapien lobortis aliquam. Maecenas.

SMA Map Master – Scanner pentru harti

mai 11th, 2012

SMA Map Master

Incepand cu luna ianuarie 2012 Centrul National de Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie si Teledetectie din Bucuresti are la dispozitie scannerul pentru arhive SMA Map Master conceput si produs de SMA Electronic Document GmbH si distribuit in Romania exclusiv prin Alfasoft SA Cluj-Napoca.

Scannerul pentru Arhive SMA Map Master este echipamentul ideal pentru scanarea arhivelor de planse ingineresti, planuri cadastrale, harti geografice, stampe fiind un scanner flatbed cu dimensiunea zonei de scanare de 1270mm pe 916mm generand documente digitale de o calitate foarte buna la o rezolutie de 600dpi cu o acuratete a scanarii de ±0,08%.

Constructia scanerului de harta SMA Map Master permite plasarea documentelor de scanat, fragile sau chiar distruse in timp, pe o sticla cu dimensiuni similare zonei de scanare evitandu-se astfel tractarea prin sistem de role asa cum este realizata scanarea prin sistemele traditionale.

Instalarea acestui scanner de planse pe suportul propriu permite ajustarea inaltimii la care se afla in functie de operatorul care efectueaza scanarile, oferindu-se in acest mod o pozitie ergonomica si neobositoare in cursul procesului de scanare. Procesul de scanare se efectueaza in regim semiautomat, operatorul trebuind doar sa plaseze documentele pe sticla scannerului.

Operatiile de genul detectare dimensiune, auto-rotire, ajustare luminozitate si contrast, reglaj al culorilor efectuandu-se automat la fiecare scanare. Operatorul este ajutat in timpul scanarii la indreptarea documentelor foarte ondulate de un capac asistat pneumatic, daca este cazul.

Din acest motiv Centrul National de Geodezie, Cartografie, Fotogrammetrie si Teledetectie din Bucuresti a optat pentru acest scanner  de planse in digitalizarea arhivei de planse, planuri cadastrale si harti, arhiva care va intra in componenta hartii digitale a Romaniei in cel mai scurt timp.

Despre Alfasoft SA Cluj-Napoca Alfasoft SA este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului german de scanere de carte si solutii profesionale de digitizare si arhivare a documentelor de arhiva legate si nelegate – carti, manuscrise, incunabile, harti, stampe, obiecte valoroase de patrimoniu. Pentru mai multe detalii, specialistii Alfasoft SA va stau la dispozitie.

Alfasoft SA

400191 Cluj-Napoca P-ta Timotei Cipariu nr.15

026.441.46.42 ; 026.441.46.43

office@alfasoft.ro ; http://www.alfasoft.ro/s

0saves
Daca ti-a placut ce am scris, merita sa aloci un minut ca sa spui parerea ta si fii la curent prin RSS feed pentru ca pe viitor sa fii primul la care ajunge o stire sau informatie noua.

One Response to SMA Map Master – Scanner pentru harti

  1. GeoTopCad spune:

    Excellent post. I used to be checking continuously this blog and I’m inspired! Extremely useful information specially the last section :) I maintain such information much. I was seeking this certain information for a long time. Thanks and best of luck.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.