subscribe

You can update this text in your control panel, under Theme Options. Nam massa. Ut tempor augue non sapien lobortis aliquam. Maecenas.

Uncategorized

30% Reducere la Printare – Lucrari de Licenta si Doctorat

vineri, mai 25th, 2012

Lucrare Licenta DoctoratDupa cum stiti, vine perioada licentelor si a lucrarilor de doctorat. Coperta trebuie sa fie intr-un fel, textul intr-un fel, totul trebuie sa fie strict ca la carte. Alfasoft Cluj ofera 30% reducere la printurile de lucrari de licenta si doctorat.

Pentru ca sa nu va bateti capul, va recomandam sa veniti la Alfasoft Copy-Center cu lucrarea de diploma, iar noi ne vom ocupa de restul. Veti putea alege din 2 tipuri de hartii, 3 tipuri de legare si de coperti in 6 culori diferite.

Ne gasiti in Cluj-Napoca pe str. Piata Cipariu nr.15 (Colt cu Andrei Muresanu si Nicolae Titulescu), la tel – 0264-414641, e-mail – info@alfasoft.ro

Pentru mai multe informatii Click aici: Listare Licenta Doctorat Cluj

Scannere A0 – mitul vitezei de scanare

luni, mai 14th, 2012

Acest articol este o traducere de pe site-ul companiei Image Access ( http://www.imageaccess.de)

Viteza de scanare la echipamentele de format mare nu este suficient de bine explicata de catre producatori si are ca efect confuzionarea clientilor.Multi vanzatori folosesc notiuni teoretice de productivitate in speranta ca echipamentele lor nu sint asa de rele in comparatie cu alti producatori. (mai mult…)