subscribe

Alfasoft - Partener Xerox de 20 de ani, firma cu traditie in tot ceea ce inseamna: Print, Document Management, Imprimante, Copiatoare, Scannere.

Xerox WorkCentre 3210 – Multifunctional Laser A4

mai 11th, 2012

Xerox 3210Xerox 3210 este cel mai accesibil multifunctional de la producatorul Xerox pe care il poti cumpara.

La un pret de producator de sub 900 RON, Xerox WorkCentre 3210 ofera foarte mult pentru foarte putin. De ce? Vom afla imediat.

Pentru suma respectiva primesti un echipament care copiaza, printeaza si scaneaza documente A4. Multifunctionalul vine cu 128MB de RAM, care sunt mai mult decat suficienti pentru munca de birou. Dar el poate mai mult. Daca vei vrea sa printezi documente scanate? De obicei documentele scanate ocupa foarte mult spatiu si se printeaza lent. Copiatorul Xerox 3210 se poate comanda cu o cantitate de 384MB RAM, care ajuta enorm la scurtarea timpului de procesare (Fiind in domeniu cu nu numai distributie Xerox dar si Copy Center, cunoastem aceste probleme).

 

Imprimanta vine cu conectivitate USB 2.0 de mare viteza, dar nu numai atat…are si retea LAN! Deci nu va fi nevoie sa cumperi o imprimanta pentru fiecare calculator si vei putea sa imparti imprimanta cu restul persoanelor din firma fara probleme.

Rezolutia e un alt punct forte al imprimantei Xerox 3210, la 1200dpi rezolutia este foarte buna pentru o imprimanta multifunctionala alb-negru. Dar toate acestea sunt nimic pe langa viteza. 24 de pagini pe minut! La viteza aceasta, poti printa in 15 minute o CARTE intreaga! O carte intreaga pe un multifunctional mic si compact de birou. Acest multifunctional poate printa o pagina la fiecare 3 secunde.

 

Costuri? Nici nu cred ca mai merita sa discutam. Fiind un multifunctional LASER, printeaza la costuri substantial mai mici decat echipamentele inkjet.

Cui ii este recomandat acest produs? Birouri in special! Xerox 3210 este facut special pentru a lucra in birouri, dar poate fi folosit si acasa. Indiferent ca e vorba de firma mica sau mare, Xerox 3210 isi gaseste locul perfect intr-o firma.

De unde se poate cumpara? Xerox 3210 se poate comanda de la Alfasoft, cu 2 ani garantie, livrare gratuita in toata tara dar si suport tehnic inclus.

Click aici pentru a comanda sau pentru mai multe informatii despre Xerox 3210 

Vrei un multifunctional si mai rapid? Incearca Xerox 3220

0saves
Daca ti-a placut ce am scris, merita sa aloci un minut ca sa spui parerea ta si fii la curent prin RSS feed pentru ca pe viitor sa fii primul la care ajunge o stire sau informatie noua.

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.